Afslanken met blijvend resultaat!

Snel en efficiënt

Alle resultaten worden gemeten direct na behandeling, naargelang de behandelde zones worden verschillende resultaten behaald. Goed resultaat op benen en armen en boven verwachting goed resultaat op buik en de zogenaamde 'love handles'. Verder behalen we ook superresultaten bij personen die reeds veel aan sport en/of diëten doen, maar toch op bepaalde plaatsen met overtollig vet te kampen hebben. Ook de welgekende zwangerschapsbuikjes kunnen doeltreffend behandeld worden met een Cryo-Line behandeling.

Pijnloos zonder snijden

In tegenstelling tot andere zeer ingrijpende en pijnlijke operaties, bieden wij een pijnloze maar toch zeer efficiënte en makkelijke behandeling. Een basic behandelruimte (zoals huiskamer) is reeds voldoende om de Cryo-Line behandeling aan te bieden.

Geen bijwerkingen

Tot op heden werden er ons nog geen negatieve bijwerkingen gerapporteerd. De koude veroorzaakt een betere doorbloeding van het huidweefsel, wat de vitaliteit van de huidcellen ten goede komt. Dit kan echter wel een lichte roodheid met zich meebrengen. Zolang men de navel vrijwaart zal men ook hier geen negatieve bijwerkingen ervaren.

Geen nazorg

Na de behandeling kan de patiënt direct de dagdagelijkse taken hervatten.

Meerdere zones tegelijk

Door de unieke grootte van onze Cryo-koelpads, kunnen wij met ons toestel een veel groter zone-oppervlakte behandelen in vergelijk met eender welk concurrerend toestel. 1 koelpad heeft namelijk een afmeting van 30cm bij 29cm.

Definitieve afslanking

Het is wetenschappelijk bewezen dat door de vet-celwanden intens gecontroleerd te koelen, de verandering van de structuur in deze vet-celwanden en dus het omtrekverlies definitief is. Dit wil niet zeggen dat je zoveel en ongezond kan eten als je wil, bij een te ongezonde levensstijl gaan de centimeters er uiteindelijk toch weer bijkomen. Uit ervaring van een van onze klanten, weten we dat personen die reeds centimeters kwijt zijn door (een behandeling met de Cryo-Line) ons vertellen, dat wanneer ze buitensporig eten er sneller terug kilo's bijkomen dan centimeters. Het ultieme bewijs dat de verloren centimeters in combinatie met de juiste levensstijl dus ook weg blijven.

Opsteker voor gewichtsverlies

Het is ondertussen wel duidelijk dat een Cryo-Line behandeling zich hoofdzakkelijk profileert op omtrekverlies en niet op kilo's. Het is wel zo dat wanneer je zo snel omtrekverlies hebt dit een positieve mentale boost geeft om beter op je voeding te letten en zo ook de strijd tegen de kilo's aan te gaan.

Verbetert de huidkwaliteit

De koude veroorzaakt een betere doorbloeding van het huidweefsel, wat de vitaliteit van de huidcellen ten goede komt.

Uitwendige behandeling

Ondanks de diepe penetratie van de koude vinden er geen invasieve handelingen plaats.

Aangetoond veilig

Na jarenlange onderzoeken en testen kunnen wij stellen dat deze behandeling uitermate veilig is. Verder is het toestel ook voorzien van het medische CE keurmerk.